Beveiliging op hoog niveau

← Terug naar overzicht
6 september 2023

Camerasysteem

Het gebruik van camera´s neemt steeds verder toe en een camerasysteem is voor meerdere doeleinden inzetbaar zoals beveiliging of telling. Voor zowel particulieren als bedrijven en zowel binnen- als buitentoepassingen biedt Vechtdal IT betaalbare camera oplossingen.

Wij plaatsen niet zomaar een camera, maar denken mee over de wensen en eisen. Het goed plaatsen en richten van de camera’s is een vak. Ook de camerakeuze voor de betreffende locatie is erg belangrijk.

Niet alleen voor opname, maar ook het afschrikken kan helpen braakschade te voorkomen. Zo hebben wij verschillende camera’s met ‘active deterrence’, die we zo kunnen instellen dat bij herkenning van personen of voertuigen tussen een bepaalde tijd visuele en auditieve signalen gegeven worden om zo een potentiele indringer af te weren. Lees meer..

Alarmsysteem

Ook voor alarmsystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we uw pand voorzien van beveiliging van deuren, ramenen ruimtes met binnen- en buitensirenes.
Het goed uitdenken van een plan is vanzelfsprekend en we zorgen dat er nergens toegang verkregen kan worden zonder gesignaleerd te worden. Lees meer..

Minder voor de hand liggend

Tegenwoordig is niet alleen fysieke beveiliging belangrijk, maar ook onzichtbare gevaren kunnen grote risico’s zijn. Slecht beveiligde WiFi systemen, laptops zonder wachtwoord, mobieltjes zonder code en excelbestanden met wachtwoordlijsten zijn enkele potentiele beveiligingslekken waar we op letten.
We kunnen een risico-analyse voor u uitvoeren en u ondersteunen in het beveiligen en veilig houden van uw data en eigendom. Lees meer..