Websites en hosting

Het is van belang dat de aandacht wordt gericht op uw bedrijf en/of product!
Elke site wordt vanzelfsprekend eerst zorgvuldig in overleg met de klant besproken en geheel naar wens samengesteld.
Per slot van rekening is uw website uw visitekaartje op het internet!

Ontwerp

Wij werken samen met lokale en nationale ontwerpers, die begrijpen wat bezoekers in onze omgeving of juist landelijk verwachten en willen zien. Afhankelijk van uw wensen gaan we samen een ontwerptraject in, wat vaak ook samen gaat met een nieuwe huisstyle en drukwerk.

Domeinnaam

De domeinnaam is minstens zo belangrijk als het uiterlijk. Zo is ‘bomenenplantenteeltgrootbergen.start’ een goed voorbeeld van hoe het niet moet. Wilt u weten wat wel verstandig is? Neem dan contact met ons op. Veel mensen weten niet dat achter de domeinnaam een DNS systeem schuilt, waar alle verwijzingen naar websites, mail, qr codes, anti-spam en nog veel meer in geregeld worden. Alle vragen die u heeft, van marketing tot design, kunnen wij beantwoorden.

Hosting

Vervolgens zal de website ook zichtbaar moeten worden op internet. Hiervoor hebben wij verschillende pakketten. Hosting, SEO en onderhoud kan bij ons allemaal.

Wij bieden verschillende totaalpakketten voor uw hosting.

  • Hosting standaard
  • Hosting premium
  • Hosting totaal
  • Maatwerk

Bij alle diensten die wij leveren bieden wij standaard volledige support op de diensten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij dus alles van onderhoud en updates tot volledig beheer bieden op uw website.

E-mail

Vaak onderschatten mensen het belang van e-mail. Toch is dit een belangrijk onderdeel van de hosting en vergt veel techniek om goed te laten functioneren. Zo is de opslag een factor, maar ook anti-spam maatregelen, kiezen van de juiste adressen, stabiliteit en beschikbaarheid van belang.

Door onze uitgebreide kennis en ervaring van clouddiensten, kunnen we u onze eigen maildienst aanbieden. Ook is het mogelijk om de overstap naar Office365 te maken, zodat het koppelen van andere systemen zoals cloudopslag, gebruik van Word en Excel en Teams mogelijk wordt.

Overige cloudoplossingen

Achter uw website kan natuurlijk een applicatie gewenst zijn. Denk hierbij aan webshops, ticketing, nieuwsbrieven, online service en nog veel meer. Vechtdal IT zorgt er voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en willen samen met u tot een product naar wens komen.