Camerasysteem

Het gebruik van camera´s neemt steeds verder toe en een camerasysteem is voor meerdere doeleinden inzetbaar zoals beveiliging of telling. Voor zowel particulieren als bedrijven en zowel binnen- als buitentoepassingen biedt Vechtdal IT betaalbare camera oplossingen.

Door de komst van de digitale camera is de integratie van beveiligingscamera´s een stuk eenvoudiger geworden. Zo kunt u een digitale camera redelijk eenvoudig in een bestaand computernetwerk plaatsen, beelden opnemen op een server of pc en indien gewenst ook nog besturen.

Toepassingen camerasysteem

De meest bekende toepassing voor een camerasysteem is de bewaking / beveiliging. Camerasystemen die continue of op basis van detectie beelden opnemen. Van simpele bewegingsdetectie tot voertuig- en personenherkenning is voor ons geen probleem. Ook hier is voor iedere situatie een geschikte camera leverbaar. Beeldmateriaal kan worden opgeslagen op een server of recorder. U kunt de beelden terugkijken en indien gewenst exporteren. Omdat iedere situatie anders is komen wij graag bij u kijken wat u nodig heeft om aan uw wensen te voldoen.

Vechtdal IT Hardenberg beveiliging en camerasysteem

Integratie

Vechtdal IT is als bouwer van netwerken reeds vertrouwd met het installeren van de infrastructuur van het netwerk. Het integreren van camera’s op verschillende manieren is voor ons dan ook geen probleem.
U kunt bijvoorbeeld verlichting laten reageren op bepaalde detectie van de camera’s of meldingen krijgen van bijvoorbeeld voertuigdetectie op uw mobiele telefoon.

Alarmsysteem met camerasysteem

Om inbrekers actief buiten de deur te houden is het verstandig om een alarmsysteem te plaatsen. Een alarmsysteem kan niet alleen de inbreker afschrikken door een duidelijke sirene, maar kan ook een de bewoners/eigenaren via sms, telefoon of een app alarmeren. Zo kunt u met een goed gevoel op pad!

Meldkamer

Ook kan het systeem de alarmering doorzetten naar een meldkamer, ook wel PAC genoemd. Deze zou vervolgens de camerabeelden kunnen opvragen voor extra controle. Daarnaast kan men via een app het systeem bedienen, zoals het in en uitschakelen, maar ook de status zien van de sensoren.

Graag adviseert Vechtdal IT u over de mogelijkheden en bieden wij u een vrijblijvende offerte op maat.